Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Onderstaand vind je de algemene voorwaarden die o.a. betrekking hebben op de betaling, bezorgkosten, bestelling en levertijd en retourneren.

Betalingen
De op de website vermelde prijzen zijn in Euro`s, inclusief BTW en inclusief verzendkosten. Betaling kan plaatsvinden middels PayPal, Ideal, of vooraf overmaken Menorquinasnl levert het artikel nadat de betaling is ontvangen. De levertijd vangt aan op het moment dat Menorquina de betaling heeft ontvangen.

Bezorgkosten
We berekenen over onze produkten geen verzendkosten. Verzending naar het buitenland is op aanvraag. Bij ruilen/retourneren zijn de verzendkosten van het terugsturen van deze artikelen voor eigen rekening van de klant.

Bestelling en levertijd
Na ontvangst van de bestelling krijg je direct per e-mail een bevestiging van de bestelling.
 Zodra het verschuldigde bedrag op de rekening van Menorquina is bijgeschreven, verzendt Menorquina de bestelde artikelen, mits voorradig, binnen 6 werkdagen. Indien de bestelde goederen niet voorradig zijn neemt Menorquinas.nl gelijk contact met je op. Indien de levertijd de 30 dagen overschrijdt, heb je het recht de overeenkomst te ontbinden en kun je je geld binnen 30 dagen terugkrijgen.

Retourneren
Indien de bestelling niet aan je wensen voldoet of bij aankomst beschadigd is dan kun je de bestelling retourneren. Je dient na aflevering van de bestelling onder opgave van je bank- of girorekeningnummer, Menorquina per e-mail op de hoogte te stellen dat je de bestelling retourneert. Vervolgens dien je dan de ongebruikte artikelen in de originele verpakking te retourneren aan Menorquina. De retourzending dient voldoende gefrankeerd te zijn. Raincoats zal de aankoopwaarde binnen 10 dagen na ontvangst van de retourzending terugbetalen.
Menorquina behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt, wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd of wanneer de goederen niet in originele verpakking retour zijn gezonden. Menorquina behoudt zich voorts het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer de artikelen niet binnen 14 dagen (de wettelijk vastgestelde bedenktijd) door de klant zijn teruggestuurd.

Toepasselijkheid algemene voorwaarden
Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen bij Menorquina. Op verzoek zenden wij je een schriftelijk exemplaar van de algemene voorwaarden.

Overmacht
Menorquina is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting jegens de klant indien zij daartoe gehinderd is door overmacht. Onder overmacht wordt in ieder geval verstaan ernstige bedrijfsstoringen bij Raincoats en transportstagnatie.

Intellectuele eigendomsrechten
Deze website is in zijn geheel, inclusief de naamgeving, het ontwerp, de lay-out en de tekst auteursrechtelijk beschermd. Niets van deze website mag zonder toestemming van Menorquina worden gebruikt voor andere websites en /of voor andere doeleinden worden gebruikt.

Privacy
Menorquina geeft geen persoonsgegevens van de klant aan derden door zonder toestemming van de klant. Menorquina gebruikt klantgegevens ten behoeve van het verwerken van de bestellingen.

Bedrijfsinformatie

Menorquina staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam, onder nummer 58838821 en heeft als BTW-nummer: NL002112062B23
Wij zijn te bereiken via mail: info@menorquinas.nl l of telefonisch op (0031) (0)6-18463121.

Correspondentieadres:
Menorquina
Heemraadssingel 217b
3023 CC Rotterdam

The Netherlands